Játékszabályzat

Játékszabályzat

A játék szervezője: TETS The Tattoo Fashion

A játék leírása: A TETS Ruházat tetováltaknak nevű Facebook oldalon 2019.08.29. 03:00-kor megosztott JÁTÉK! ????Várjuk a screenshotokat /képeket, ide a komiba???????? ☝️Csak a képes hozzászólók vesznek részt a játékban! ☝️Csak a webáruházunk"ból kifotózott kedvenc képeitek érvényesek ! ( www.tets.hu )???????? ❗️ + aki bármilyen fesztiválképet, vagy bármilyen rendezvényképet is mellékel(amin látszik a TETS ruházat, az 2x kerül a kalapba!!!! ☝️❗️❗️és + aki beköveti Instagram oldalunkat : tets_tattooclothing , az 3 x kerül a kalapba... Szerintünk kár lenne kihagyni ,akár 1 tripla esélyt, ráadásul ti döntitek el mit szeretnétek nyerni!   Játék vége: 2019.09.15 Hajrá, hajrá   " A nyereményjáték semmilyen formában nem támogatott vagy jóváhagyott a Facebook által, és semmilyen formában nem is kapcsolódik hozzá. " 

A játékban való részvétel feltétele: A játékos a 2019.08.30.-án , a Facebook oldalra kikerült JÁTÉK posztban feltett kérdésekre/kérésekre válaszol, azoknak eleget tesz.

A játékban csak a 18. életévét betöltött magyar állampolgárok vehetnek részt!

A nyereményjátékban minden résztvevő szerepel, aki a nyereményjátékkal megosztott kép alatt kommentet ír arról, amit fentebb felsoroltunk, illetve eleget tesz a kéréseknek, ha több eséllyel szeretne indulni!

A játékban nem vehetnek részt a játék szervezői és közeli hozzátartozói.

A játékosok a játékban történő részvételükkel elfogadják a jelen szerződésben leírtakat!

Kizárások: A szervező jogosult bármely játékost kizárni, ha a játék kapcsán bármilyen visszaélés, a feltételek megszegése vagy csalás gyanúja merülne fel.  A játék esetleges felfüggesztéséről vagy megszüntetéséről szóló értesítést a Szervező közzéteszi a saját Facebook oldalán, a játékosok felelőssége, hogy ezekről megfelelően tájékozódjanak. Szervező kizár minden, a Játék használatából eredő közvetlen vagy közvetett kárral és költséggel kapcsolatos kártérítést és kártalanítást.

A játék időtartama: 2019.08.29.03:00- 2019.09.15. 19:59

Nyeremények:

  • A nyertes által a webáruházból kiválasztott termék!

A Nyeremény készpénzre át nem váltható és másra át nem ruházható.

Sorsolás részletei: A sorsolásra 2019.09.15.-én kerül sor, kézi sorsolás útján. Minden játékos neve felírásra kerül, majd egy kalapból kézzel húzzák ki a játék szervezői! A sorsolásról felvétel készül, amely a játék után is bármikor megtekinthető! A nyertesek nevét a TETS Ruházat tetováltaknak nevű Facebook oldalon nyilvánosan teszi közzé a játék szervezője!

A nyertes, neve közzétételét követően haladéktalanul, de legkésőbb 5 munkanapon belül köteles elküldeni postázási címét, email címét és telefonszámát  Facebook üzenetben a nyeremények átadásáról történő egyeztetés lebonyolítása érdekében. A határidő jogvesztő, annak eredménytelen eltelte esetén a nyertes a nyereményre való jogosultságát véglegesen elveszíti.

A nyeremény átvétele: Postai úton a nyertessel való címegyeztetést követő 15 munkanapon belül. Vagy személyes átvétellel a vállalkozás telephelyén (5600 Békéscsaba, Jókai u. 25. fsz. 9.) az egyeztetést követően 15 munkanapon belül. A sikertelen értesítés, kézbesítés, illetve egyéb okok miatt át nem vett nyereményeket a Szervező szabadon felhasználhatja.

 

Békéscsaba, 2019.008.29

Webáruház készítés